AvaliaçÔes de Cannibale Royale Amsterdam

AvaliaçÔes recentes

5.0
Chiel
14 novembro 2021

First time cannibal voor mijn 12 Jarige zoon. Fan erbij!

Reacção a Cannibale Royale

Hi Chiel, Bedankt voor je top 5-ster beoordeling. Het is een waar compliment en we hopen je gauw weer te mogen verwelkomen bij Cannibale Royale. Un bisou de Cannibale

Kris Kolev
10 outubro 2021

I have ordered from your place for first time and I was quite disappointed. The ribs were delicious but everything else was wrong. Half of the order was not OK - no fries, no sweet potatoes, no corns, only one portion of Mac n' cheese from 2 orders. The chicken burger was ordered w/o bacon and It had a massive piece, and on top of that it was super spicy when there is no indication in the menu about that. I called you with this information but of course, you are too overloaded and could not do much, so I really will appreciate some form of compensation.

Reacção a Cannibale Royale

Hi Kris, Thank you again for your feedback. We are happy we came in contact via email and solved the issue. We hope we will see you again soon and you will give us a second chance! Un bisou de Cannibale

Andrea
30 setembro 2021

The food was delicious and perfect sized. Ordering was easy and the service at the pick up was excellent, I will order again :)

Reacção a Cannibale Royale

Hi Andrea, Thanks for taking the time to write a review! It's highly appreciated. We hope to see you again soon! Un bisou de Cannibale

Fokke Jan Middendorp
1 agosto 2021

Bizar lekker gegeten

Frank
27 julho 2021

Goeie ervaring. Afhaal, op tijd klaar. Prima gerechten. Steaks heel goed. EĂ©n steak niet zo well-doen als gehoopt, maar niet onoverkomelijk. Burgers (1 Classic, 1 Vega) supergoed.

Maurits
17 maio 2021

Ordered with no cheese or mayo. Came with both (I think burger had mayo. Maybe not, I didn't eat it. Definitely cheese though)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Maarten
15 maio 2021

Snelle bezorging en lekkere sausjes, maar de spareribs die wij bestelden waren echt van bijzonder matige kwaliteit. Heb ze eens eerder in het restaurant gehad en die waren erg lekker, maar deze leken wel verbrand en alsof ze al een dag ergens in een bak hadden gelegen. Zat ook een raar laagje op.

Thijs
7 maio 2021

Top! Patat was iets te zout, verder perfect!

Claudiu
4 maio 2021

top!

Kooi
30 abril 2021

Fantastisch lekker gegeten! Spareribs zijn zo mals dat ze van het bot afvallen

Gloria vd Werf
27 abril 2021

Erg snelle bezorging gekregen, vriendelijke bezorger die ons eten bracht. De burgers zagen er goed uit! De Mac en cheese was erg lekker evenals de friet. De burgers waren ook lekker maar een tikje te ver gebakken dus de bacon en de kip waren wat droog, dit kan net iets korter. Verder lekker!

Rosan Verberne
26 abril 2021

Het was weer heerlijk!

Alexandra Hooijmaaijer
21 abril 2021

Dank voor de leuke verassing voor de verjaardag van mijn vriend! Made his day

Ramon
17 abril 2021

Best lekker, alleen halve kip bezorgd gekregen i.p.v. hele. En een mailtje daarover sturen is niet mogelijk, omdat ze aangeven per mail niet bereikbaar te zijn.

jurriaan
11 abril 2021

Vlees supermals. Frites en mayo wat weinig voor stevige eter

Bas
28 março 2021
Elmer Oudega
14 março 2021
Timo Laan
9 março 2021

Te gek

Susanne
8 março 2021

Er was een item vergeten, maar dit werd heel netjes opgelost en nog snel geleverd!

Eva
3 março 2021

Perfect! super quick delivery and tasty burgers. Thank you!!!!

Rachelle
28 fevereiro 2021

The ribs we ordered were not good at all. We were quite disappointed. Burger and fries were good

Anton
27 fevereiro 2021
Emily
25 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten. Ribs weren heel goed.

Saskia
24 fevereiro 2021

We’ve ordered ribs, chicken en steak.. they were delicious!! Would definitely order again.

Chantal
21 fevereiro 2021

Lekker gegeten en bezorging prima op tijd. Ook handig dat je van tevoren een mailtje krijgt wanneer de bezorger onderweg is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Jordi
21 fevereiro 2021

Snelle levering en goed gegeten!

Nick
14 fevereiro 2021

Heerlijke kip, heerlijke biefstuk, beetje slappe zoete aardappelfriet. Vriendelijke en snelle bezorginf

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Daniel
14 fevereiro 2021

Erg lekker eten en optijd bezorgt!

Coen
10 fevereiro 2021
Lex
3 fevereiro 2021